Энэ сайхан амралтын өдөр гэрийн эзэгтэй нартаа тахианы махтай шинэ ногооны хуурга хийх аргыг танилцуулж байна.
Орц:
-100гр брокколи
-100гр шинэ эрдэнэшиш
-2 ширхэг тахианы цээж мах
-2 ширхэг дунд зэргийн лууван
- 1 хоолны халбага Оливийн тос
-34г цагаан гаа
-1 шил хар шошны сүмс
-65гр өндөгтэй гоймон
Хийх арга:
Гоймонгоо буцалж байгаа усанд хийж 4 минут чанана. Дараа нь дулаанаар нь байлгана. Энэ хооронд тахианы мах, брокколийг хэрчинэ. Мөн цагаан гаа, сонгино, лууванг арилгаад хэрчинэ. Буцалж байгаа усанд брокколи болон эрдэнэшишийг хийж 2 минут буцалгана. Дараа нь сайн хатаана. Хайруулд 2/1 хоолны халбага тосыг хийж халаан тахиан махыг 7-8 минут шар өнгөтэй болтол шарна. Өөр саванд цагаан гаа сонгино лууванг нэмж 2 минут шарна. Бэлэн болмогц тахиан мах болон гоймонгоо дээрээс нь хийж хутгаад хар шошны сүмстэй хамт хайртай хүмүүсээ дайлаарай.
Орц:
-100гр брокколи
-100гр шинэ эрдэнэшиш
-2 ширхэг тахианы цээж мах
-2 ширхэг дунд зэргийн лууван
- 1 хоолны халбага Оливийн тос
-34г цагаан гаа
-1 шил хар шошны сүмс
-65гр өндөгтэй гоймон
Хийх арга:
Гоймонгоо буцалж байгаа усанд хийж 4 минут чанана. Дараа нь дулаанаар нь байлгана. Энэ хооронд тахианы мах, брокколийг хэрчинэ. Мөн цагаан гаа, сонгино, лууванг арилгаад хэрчинэ. Буцалж байгаа усанд брокколи болон эрдэнэшишийг хийж 2 минут буцалгана. Дараа нь сайн хатаана. Хайруулд 2/1 хоолны халбага тосыг хийж халаан тахиан махыг 7-8 минут шар өнгөтэй болтол шарна. Өөр саванд цагаан гаа сонгино лууванг нэмж 2 минут шарна. Бэлэн болмогц тахиан мах болон гоймонгоо дээрээс нь хийж хутгаад хар шошны сүмстэй хамт хайртай хүмүүсээ дайлаарай.
Сэтгэгдэл (1)